4.05.2011

Torsk med salladslök & kapris

4 port
Ingredienser:

250 g salladslök
2 msk smör
salt & peppar
1 dl kycklingfond (koncentrerad + vatten)
600 g torsk eller sej

Dressing:

olivolja
3 msk kapris
3 msk citronsaft
½ dl färsk dragon
svartpeppar

Gör så här:

Sätt ugnen på 175°
Ansa löken. Smält smöret i en stekpanna, lägg i löken.
Salta & peppra & stek på låg värme i några minuter
Häll på kycklingfond, koka tills löken är mjuk

Blanda olivolja, kapris, citronsaft, dragon & svartpeppar.

Salta & peppra fisken & stek den i smör i en het stekpanna några minuter på varje sida
Ställ in i ugnen i 5 minuter
Fördela löken på tallrikar
Lägg på fisken & ringla över dressingen


Bon Appétit

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar