Ingredienser:
2 kalkonfiléer á 400 g
salt, svartpeppar, oregano
2 palsternackor
1 rödlök
2 vitlöksklyftor
1 fänkål
1 burk konserverade hela tomater
2 apelsiner
Gör så här:
Sätt ugnen på 175°
Krydda kalkonfiléerna & bryn dem runt om i smör
Skala & skär palsternacka, rödlök, vitlök i mindre biter. Strimla fänkålen
Lägg alla grönsaker i botten av en lergryta.
Riv skalet fint från apelsinerna
Häll på tomater & saften av en apelsin över
Strö på lite salt, svartpeppar & oregano & blanda om.
Lägg kalkonfiléerna över & strö på apelsinskal
Skiva den andra apelsinen & lägg ner i grytan. Sätt på locket
Sätt in i mitten av ugnen i ca 1 timme
Bon Appétit
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar