4.04.2011

Ostpanerad fisk med bacon & rödlök

Ingredienser:

2 dl quinoa
400 g vit fisk, t ex pangasius
1 ägg
1 dl dinkelsikt
3 dl riven ost
2 msk smör
1 pkt bacon á 140 g
1 skivad rödlök
½ tsk salt
2 krm peppar
150 g sockerärtor
rucola

Gör så här:

koka quinoan 15 minuter i dubbla mängden saltat vatten.
Skär fisken i portionsbitar
Vispa upp ägget med en gaffel, doppa fisken i dinkelsikt & sedan i ägg & sist i ost.

Strimla bacon, stek det med rödlöken i smör

Stek fisken på medelvärme i smör. Salta & peppra

Koka upp sockerärtorna, blanda dem med bacon & lök

Servera fisken med baconblandningen, quinoa & rucola


Bon Appétit

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar