4.04.2011

Kassler med dinkelsallad

Ingredienser:

500 g kassler
1 msk olja

Dinkelsallad:

2 dl dinkelkorn
5 dl vatten
2 tsk salt
2 äpplen eller päron
½ citron
100 g coctailtomater
100 g småsallad
1 dl cashewnötter

Dressing:

2 msk dijonsenap
2 msk olja
2 msk rödvinsvinäger
1 tsk rosmarin

Gör så här:

Koka dinkeln 25 minuter i vatten & salt

Skär frukten i smala klyftor utan kärnhus. Pressa över citronsaft. Dela tomaterna, skölj salladen & blanda dressingen.

Skär kasslern i skivor & stek den i olja

Blanda dinkel, frukt, tomater & sallad. Droppa över dressingen

Servera kasslern med salladen. Strö över nötter


Bon Appétit

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar