4.05.2011

Kycklingbröst med kantareller & parmesan

4 port
Ingredienser:

4 kycklingfiléer
1 dl vatten
1 dl vin
½ msk konc kalvfond
500 g kantareller (eller mer om du önskar)
smör
1 gul lök
färsk rucolasallad
havssalt & svartpeppar
100 g parmesan

Gör så här:

Rensa & skiva kantarellerna
Stek kantarellerna i smör tills all vätska har kokat in & svampen har fått lite färg
Hacka löken & lägg i stekpannan & låt steka med svampen i någon minut

Ställ åt sidan & blanda i rucolasallad & strö lite havssalt & svartpeppar över
Bryn kycklingen i lite smör i en annan stekpanna & häll på vatten, vin & fond & låt koka i ca 10 minuter

Lägg upp på tallrik & lägg svampblandningen över & rikligt med hyvlad parmesan


Bon Appétit

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar