3.31.2011

Fiskrulader med apelsinsås

4 port
Ingredienser:

600 g rödspättafiléer
150 g philadelphiaost
½ gul squash
½ grön squash
1 morot
salladskrydda
2 dl grädde
2 tsk hummerfond
1 apelsin
salt & svartpeppar

Gör så här:

Sätt ugnen på 175°
Lägg filéerna på en skärbräda
Skär squashen & moroten i stavar
Fördela hälften av den gula squashen på rödspättafiléerna
Lägg en klick philadelphiaost på varje filé & rulla ihop dem
Ställ ruladerna runt kanterna i en smord ugnssäker form & lägg grönsakstavarna i mitten av formen

Koka upp grädden & hummefond i en kastrull & pressa i saften från 1 apelsin. Låt koka ihop minst 5 minuter. Smaka av med salt & peppar

Häll såsen över fisken & grönsakerna & ställ i ugnen i ca 15 minuter


Bon Appétit

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar