Ingredienser:
250 g laxfilé
250 g vit fiskfilé, tex. pangasius
salt & vitpeppar
1 burk konserverade kikärtor
½ litet blomkålshuvud
½ litet broccolihuvud
1 fänkål
1 vitlöksklyfta
1 msk rapsolja
1 tsk curry
1 msk fiskfond
1 dl vatten
2 dl grädde
1 msk hackad dill
100 g skalade räkor
Gör så här:
Skär fiskfilén i mindre bitar. Strö på lite salt & peppar. Häll av & skölj kikärtorna. Bryt blomkål & broccoli i buketter. Strimla fänkålen & finhacka vitlöksklyftan.
Hetta upp en gryta med olja eller smör & bryn vitlök & fänkål i någon minut. Strö på curry & häll i fiskfond, vatten & grädde. Låt koka upp.
Lägg i fiskbitarna & låt sjuda på svag värme i några minuter. Lägg i blomkål, broccoli, kikärtor, dill & räkor & låt allt bli varmt i några minuter.
Servera i djupa skålar..
Bon Appétit
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar