1.16.2011

Falukorv med råris & senapssås

4 port
Ingredienser:

3 dl råris
500 g falukorv
½ squash
1 msk olivolja eller smör
150 g stark grevéost
2 dl créme fraiche
2 msk senap
Salt & vitpeppar

Tillbehör:
Grönsallad med tomater

Gör så här:

Sätt ugnen på 200 °C.
Koka råris enligt anvisningen på förpackningen. Skär falukorven & squashen i centimetertjocka skivor. Skär osten i tunna skivor, ca ½ centimeter.
Bryn korven & squashen i lite olivolja eller smör i en stekpanna några minuter per sida. Varva korv, squash & ost på en tandpetare eller på ett spett & sätt in i ugnen i 10 minuter.
Blanda créme fraiche & senap i en liten skål & smaka av med salt & vitpeppar.
Servera med en grönsallad med hyvlade morötter.

Bon Appétit

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar